rozenboog

Info en condities

Aankomst/vertrek

Het huis is ter beschikking vanaf 16.00 uur op de dag dat de huurperiode begint en het huis dient voor 10.00 uur verlaten te worden op de laatste dag van de huurperiode. In de tussenliggende uren hebben wij dan tijd voor schoonmaak en klusjes. De zaterdag is de dag van aankomst en vertrek. In overleg zijn soms afwijkingen van dit schema mogelijk.

Ter plaatse zorgt Jenny voor ons huis. Zij spreekt vrijwel alle talen (!) waaronder Nederlands. Jenny zal u bij aankomst wegwijs maken in het huis en bij vertrek de toestand van het huis beoordelen.
In het huis ligt het gastenboek met o.a. aanwijzingen over het huis en de aanwezige apparaten, beschrijvingen van wandeltochten en info over de omgeving, restaurants, openbaar vervoer etc..
Osvaldo komt wekelijks voor het zwembad. Mochten er technische problemen zijn, dan kan hij ze oplossen.

vakantie

Schoonmaken

Wij gaan ervan uit dat u het huis netjes achterlaat, zodat de volgende bewoners zich ook weer welkom voelen. Schoonmaakattributen zijn ruim aanwezig. Verder vertrouwen wij erop dat u met huis, tuin en interieur omgaat alsof het uw eigendom was. Als bij inspectie na de huurperiode blijkt dat extra kosten gemaakt moeten worden voor schoonmaken, moeten wij die verhalen op de waarborgsom.

Linnengoed

Op de bedden liggen een ondermatras en een molton. Er zijn eenpersoons zomer- en winterdekbedden aanwezig. Onderlakens, dekbedhoezen, kussenslopen, hand- en theedoeken moet u zelf meenemen.

Zwembad

Een maal per week komt Oswaldo een uurtje om voor het zwembad te zorgen. Hij doet dan soms ook een enkel klusje rond het huis. Het gebruik van het zwembad is voor eigen risico.
Informeert u bij reserveringen buiten het hoogseizoen of het zwembad in bedrijf is. Dit kunnen wij namelijk niet altijd garanderen.

Telefoon en internet

Onze GSM heeft ter plekke een prima ontvangst. In Olivetta is een vaste publieke telefoon. Er is wifi in het huis aanwezig.
Ook in de bar "Gasoline' in het dorp is gratis wifi.
Bij storingen van de aanwezige wifi zullen wij alles doen om die op te lossen. Wij kunnen echter geen oplossing garanderen (nog niet voorgekomen).

Huisdieren

Huisdieren kunnen wij helaas niet toestaan.

Roken

In het huis mag niet gerookt worden.

Energie-kosten

De huurprijzen zijn inclusief energiekosten in de verhuurperiode vallende in midden- en hoogseizoen. De huurprijzen zijn exclusief energiekosten in de overige verhuurperiodes; energiekosten in deze periodes worden afgerekend naar verbruik.

Waarborgsom

Bij reservering is een waarborgsom verschuldigd ad 150,-. Indien het huis netjes en zonder schade wordt achtergelaten, wordt de waarborgsom binnen 30 dagen geretourneerd op de bank- of girorekening. In voorkomende gevallen wordt de door u veroorzaakte schade en/of extra noodzakelijke schoonmaakkosten met de waarborgsom verrekend. Wij brengen u daarvan natuurlijk te voor op de hoogte.

Boekingen

Als u reserveert ontvangt u van ons een huurovereenkomst en nota's. Uw reservering is definitief als de helft van de huursom plus de borg is ontvangen.
Uiterlijk 4 weken voordat de huur in gaat moet de totale huursom plus de borg op onze rekening staan.
Indien u reserveert verklaart u zich akkoord met de hier vermeldde voorwaarden.

Annuleringsverzekering

Bij annulering tot 8 weken voor aankomst is 10% van de huursom verschuldigd. Tot 4 weken is dat 50% van de huursom en binnen 4 weken voor aankomst het volledige bedrag.

Annuleringsverzekering

Wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.